Hopp til hovedinnhold
Ovttas.no
Logg inn
Språk
Lukk

Endre språk

  • Norsk (bokmål)
  • Åarjelsaemien
  • Julevsámegiella
  • Davvisámegiella
Meny
Lukk

Velg

  • Trinn
    • Barnehage
    • SFO
    • 1-4
    • 5-7
    • 8-10
    • VGS
    • Høyere utdanning
  • Emner
    • Geografi
    • Historie
    • Kultur
    • Natur og vitenskap
    • Religion
    • Samfunn
    • Samisk språk
    • Tradisjonell kunnskap
  • Fag
    • Duodji
    • Elevrådsarbeid
    • Engelsk
    • Finsk
    • Fordypning i Samisk
    • Geografi og historie
    • KRLE
    • Kroppsøvning
    • Mat og helse
    • Matematikk
    • Musikk
    • Naturbruk og Reindrift
    • Naturfag
    • Norsk for elever med samisk som førstespråk
    • Religion og etikk
    • Samfunnsfag
    • Samisk 1
    • Samisk 2, 3 og 4
    • Samisk historie og samfunn
    • Samisk musikk og scene
    • Samisk visuell kultur
  • Innholdstype
    • Alle
    • App
    • Artikler
    • Bilder
    • Bøker
    • Delte ressuser
    • Digitale ressurser
    • Dokumenter
    • Filmer
    • Lyd
    • Læringsmateriale
  • Rammeplaner barnehage
  • Rammeplaner SFO
  • Læreplaner
  • Delingsarena
  • Produksjonsverktøy

Kjøtt

Salting av reinkjøtt. Noen plasserer kjøttet i en kasse.
Del
Publisert: 13.08.2014
Oppdatert: 16.08.2024

Liknende læremidler

Tørkakjøtt
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat
Stikkord: Kniv, Tørkakjøtt, Reinsdyrkjøtt, Kjøtt, Mat
Mat
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat
Stikkord: Matlaging, Salt, Kjøtt, Kål, Mat
Kjøtt
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat
Stikkord: Hals, Mat, Reinsdyrkjøtt, Kjøtt
Tørkakjøtt
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat, Naturbruk
Stikkord: Bringe, Tørkakjøtt, Ribbein, Lår, Bog, Reinsdyrkjøtt, Kjøtt
Side
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat, Natur og vitenskap, Naturfag
Stikkord: Side, Mat, Kjøtt, Tegning
Bog
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat
Stikkord: Kjøtt, Lår, Mat, Tegning
Last ned
Sted
Svahken sïjte
Utgivelsesår
2003
Emner
Tradisjonell kunnskap
Mat
Stikkord
Salt
Tørkakjøtt
Reinsdyrkjøtt
Kjøtt
Mat

Liknende læremidler

Tørkakjøtt
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat
Stikkord: Kniv, Tørkakjøtt, Reinsdyrkjøtt, Kjøtt, Mat
Mat
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat
Stikkord: Matlaging, Salt, Kjøtt, Kål, Mat
Kjøtt
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat
Stikkord: Hals, Mat, Reinsdyrkjøtt, Kjøtt
Tørkakjøtt
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat, Naturbruk
Stikkord: Bringe, Tørkakjøtt, Ribbein, Lår, Bog, Reinsdyrkjøtt, Kjøtt
Side
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat, Natur og vitenskap, Naturfag
Stikkord: Side, Mat, Kjøtt, Tegning
Bog
Emner: Tradisjonell kunnskap, Mat
Stikkord: Kjøtt, Lår, Mat, Tegning
Ovttas.no
Om nettstedet Kontakt oss Personvernerklæring Nyhetsbrev Ofte stilte spørsmål Tilgjengelighetserklæring
Ovttas | Aktan | Aktesne
Sámi allaskuvla, Hánnoluohkká 45
N-9520 Guovdageaidnu
© 2025 Sámi allaskuvla